Overige Workshops

In de trainingen van Real Shift ga je leren over hoe je stap voor stap veranderingen kan gaan maken in je leven. Problemen op werkgebied ontstaan ook doordat er een mismatch is met jou en je omgeving. Dit is niet alleen op werkgebied, maar vaak ook in relaties met mensen en leefgebieden. Hoe je de juiste omgeving, relaties en werk kan vinden leer je bij onze trainingen.

Gelukkig Zijn, Gezondheid en Rijkdom behouden, hoe doe je dat?

Een mismatch betekent dat je niet gelukkig bent in je relaties, in de omgeving waar je woont, leeft of veel bent, het werk waar je elke dag naar toe gaat. Denk zelf aan een moment dat je heel gelukkig was. Als je dat hebt ervaren dan weet je dat alles klopte, je voelt dat in je lichaam. Een blij gevoel waar je door overweldigd word. Als je daar achteraf aan terug denkt ben je geëmotioneerd, voel je liefde, je wordt geraakt in een positief deel van je zelf. Deze momenten maken ook gelukshormonen aan in je lichaam en geeft je energie en levenskracht. Deze momenten kan je niet afdwingen. Dit kan je alleen maar overkomen. En het overkomt je dus wanneer alles klopt. Waar je wel invloed op hebt is te beslissen wat je wilt bereiken. Door omgevingen te kiezen die passen bij je doelen. Omgevingen die liefdevol en veilig zijn. Stappen nemen om het in de richting te gaan brengen naar waar je wel goed bij voelt.

Je kan nog zo hard werken, maar als het iets is wat je geen voldoening brengt zal je nooit gelukkig zijn. Erachter komen welke doelen je wel gelukkig maken en hier elke dag aan werken brengen je in een andere staat van zijn. Iedere meter die je loopt brengt je dichter bij je doel. Het volbrengen van je levensmissie. Hoewel we het wel vaak zo ervaren is niemand van ons geboren met ik ga veertig jaar voor een grote multinational werken, sluit met dat salaris een hypotheek af en ga in een omgeving wonen waar ik fysiologisch niet gevoed wordt.

Mijn oma zei altijd: “van het concerts des levens krijgt niemand het programma”. Deels is dit waar, maar ook deels niet. Het leven bepaalt veel en veel ligt van tevoren al vast. Maar jij bent de kapitein van je schip. Jij bepaalt of je in Groningen, Dortmund, Parijs, New Dehli of ergens in Toscane gaat wonen. Jij bent de regiseur van je leven. Jij bepaalt of je naar een B of C film zit te kijken waarin je zelf een bijrol speelt. Of dat je de hoofdrol gaat spelen in een adembenemende film. Waar je achteraf van zegt, die wil ik nog een keer zien.

Wie ben ikWat is mijn droom en Hoe realiseer ik mijn droom  helpen je meer geluk, gezondheid en rijkdom te creëren in jouw leven.  KLIK HIER voor meer informatie.

Locaties: Amsterdam & Nijmegen

Voor actuele data en prijzen: Klik Hier

Om u direct in te schrijven: Klik hier